6 Ekim 2010 Çarşamba

IIF UZMANLARI 15 EKİM'DE İSTANBUL'DA KRİZİ TARTIŞACAK

Garanti Masters Özel Bankacılık’ın davetlisi olarak 15 Ekim 2010 Cuma günü İstanbul’a gelecek Uluslararası Finans Enstitüsü’nün (Institute of International Finance - IIF) uzmanları, global toparlanma sürecini ve bu süreçte uluslararası finansal piyasaları nelerin beklediğini tartışacak. “Global Toparlanma Arayışı: Ekonomilerde Büyüme Senaryoları ve Finansal Piyasalara Etkisi” konulu konferansın açılış konuşmasını, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere yapacak.
IIF Başkan Vekili ve Başekonomist Philip Suttle, IIF Başkan Vekili ve Danışman Hung Tran ve JP Morgan Global Emtia Grubu Avrupa Enerji Araştırma Bölüm Başkanı David Martin ise birer sunum yapacak.
Konferansın konuşmacılarından Philip Suttle, “Global Toparlanma Sürecinin Neresindeyiz?” başlıklı sunumunda, parasal genişleme politikalarının ikinci yılındaki olası riskleri ve 3-5 yıllık global ekonomik görünümü anlatacak. Hung Tran, “Uluslararası Finansal Piyasaları Neler Bekliyor?” konulu sunumunda, büyüme senaryolarını, gelişmekte olan ülkelere etkilerini, fırsatları ve riskleri anlatarak, gelişmiş ülkelerdeki yeni finansal düzenlemelerin getirilerini masaya yatıracak. David Martin ise “Enerji Sektörü ve Petrol” başlığı altında, petrol fiyatının piyasalara ve ekonomik toparlanmaya etkileriyle ilgili beklentilerini paylaşacak.

Hiç yorum yok: