21 Ekim 2010 Perşembe

İŞ BANKASI RUSYA VE KAZAKİSTAN'DA BANKA ALACAK

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Demiray, Rusya'da banka alımına ilişkin görüşmelerin bu yıl içinde tamamlanacağını açıkladı. İş Bankası'nın Rusya, Kazakistan ve Balkanlar'da satın alma modeliyle büyümek istediğini belirten Demiray, Rusya'da banka alımını sonlandırmak üzere olduklarını dile getirdi. Demiray, şunları söyledi: ''Bir bankayla bağlayıcı, ön protokolü yakında imzalarız. Satın alma işlemi bu yıl içinde tamamlanır. Küçük ölçekli bir banka. Asıl amacımız tabii ki Rusya'da büyük işlere destek olmak, Şişecam'ın oradaki faaliyetlerini desteklemek. Diğer taraftan Türkiye'ye Rusya'dan ciddi anlamda turist geliyor. Bu turistler de müşteri potansiyelini oluşturuyor.''

SOFYA'DA ŞUBE AÇACAK
Londra'da 1 milyar sterlinden fazla aktifi olan bir şubeye sahip olduklarını, Irak'ta gerekli başvuruları yaptıklarını anlatan Demiray, Almanya'daki bankanın Sofya'da bir banka şubesi açacağını bildirdi. Demiray, "Buralar doymamış bir pazar. Bizim doymuş pazarlara bakmamız zaten doğru değil. Mesela İtalya'da banka alımının bizim açımızdan bir anlamı yok" dedi.

1 yorum:

IGEIN HONETY dedi ki...

Dikkat.
Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th): evet bu email irtibata geçerseniz.