6 Ekim 2010 Çarşamba

359 TL'YE SEDİR ALAN KOBİ'LERE SIFIR KOMİSYON

Yapı Kredi, KOBİ müşterilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini bin lirayı aşan indirimlerle sunan Sedir Paketi’ni çıkardı. Pek çok bankacılık işlem ücreti ve hizmet komisyonunda muafiyet ve indirimlerin yanı sıra ihtiyaçları tek bir noktadan karşılama konforu sunan Sedir Paketi’nin yıllık ücreti ise 359 TL olarak belirlendi.
Nisan ayında KOBİ’ler için hazırladığı Çam Paketi’nden sonra daha yüksek işlem hacmi gerçekleştiren şirketlere yönelik Sedir Paketi’ni hazırlayan Yapı Kredi, 359 TL karşılığında internet ve telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve havale, Hesap İşletim Ücreti ve kredi kartı aidatından muafiyet, şubeden ücretsiz EFT, havale ve çek tahsilâtı ve Nakit Destek Kredisi’nde özel fiyatlama gibi toplam bin liraya varan bir avantaj sunuyor.Paketi satın alanlar ayrıca Yapı Kredi Sigorta’dan ücretsiz ferdi kaza sigortası, yuvam ve kasko poliçelerinde özel indirimler gibi pek çok bankacılık dışı ayrıcalıklara da sahip oluyor.
Ayrıca Yapı Kredi, Sedir Paketi’ni satın alan her müşterisi için TEMA Vakfı aracılığıyla Yapı Kredi Ormanı’na bir fidan dikiyor.

Hiç yorum yok: