26 Ekim 2010 Salı

PARİTEM'DEN BİR HAFTA KAYBETMEME GARANTİSİ

Anadolubank’ın gerçek zamanlı Forex platformu olan Paritem®, uluslararası piyasalar ve 25 çeşit parite çifti üzerinden, haftaiçi 5 gün 24 saat gerçek zamanlı, internetin olduğu her yerden anında alım – satım yapabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca, hesap açma tutarı 500 dolar olan Paritem® Mini ile de Anadolubank’ın bankalar arasında ayrıcalıklı ürünü olan Paritem® Platformu’nun daha geniş çevrelere ve kullanıcılara ulaşıyor.
Yeni yüzünü kullanıcılarına tanıştıracak olan“İlk 1 hafta Kaybetmeme Garantisi” kampanyasında da 500 dolara açılan ve 1’e 50 kaldıraç ile işlem yapılan Paritem® Mini platformunda 1 hafta 100 bin dolar işlem hacmine kadar olan işlemde kaybetmeme imkanı sağlıyor. İkinci kampanya ise; platformla yeni tanışanlar için her 50. ve 500. Deneme Hesabı açılışına “Sürpriz Hediyeler” sunan “Deneme Hesabı Aç Hediyeni Kazan” kampanyası.
Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, “Banka garantisinde dünya piyasalarına ulaşma imkanı sunan Paritem® platformu yenilenen yüzü ile müşterilerine daha hızlı ve daha doyurucu hizmet verecek” dedi

1 yorum:

IGEIN HONETY dedi ki...

Dikkat.
Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th):
evet bu email irtibata geçerseniz.