28 Ekim 2010 Perşembe

ŞİMDİ BAYRAM KREDİSİ ALIN 2 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLAYIN

Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni Kurban Bayramı’nın arifesinde 11. kez hizmete sundu. 5 bin TL’lik kredi için 60 aya varan vadede aylık geri ödeme tutarı sadece 112 TL oluyor. Masrafsız kullandırılan 10 bin TL’lik kredi için aylık faiz oranı yüzde 0,99’dan başlıyor. Halkbank, Erken Gelen Bayram Kredisi’nin geri ödemesinde ilk taksiti 2 ay erteleme seçeneği de sunuyor.
Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Bu bayram on birinci kez hizmete sunduğumuz geleneksel bayram kampanyamızla Türk halkına tüketici kredisini piyasadaki en uygun koşullarla kullanma fırsatı sağlıyoruz. Halkbank olarak, harcamaların yoğunlaştığı bayram arifesinde Erken Gelen Bayram Kredisi ile müşterilerimizin yanında olmaktan son derece memnunuz” dedi.
Erken Gelen Bayram Kredisi’nden yararlanmak için 1 – 30 Kasım 2010 tarihleri arasında tüm Halkbank şubelerine başvuru yapılabiliyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

meraba ben haziran 2010 yılında bireysel kıredi kullandım hcbs mi nezıkkımsa o bankadan şimdi 10% dan 15% çıktı diye buzamı bize yansıtabilirmi lütfen cevaplayın.tşk.

Adsız dedi ki...

SAYIN HALKBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM KREDİN BAŞINA ÇALINSIN...SEN MÜSTERİNİ DÜŞÜNÜYORSAN.ÖNCE KULLANDIRDIGIN KRD.KKDF ORANLARINI %15 TEN DEYİLDE %10 DAN AL...EGER YAPMAZSANIZ.BULURSUN ENAYİ MÜŞTERİ DE SATARSIN PARANI...