21 Ekim 2010 Perşembe

BONUS CARD'DAN GENÇLERE İŞ FIRSATI

Bonus Card’ın, geleceğin pazarlama ve satış profesyonelleri olacak üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlara eğitim sunmak ve kariyerlerinde yol göstermek amacıyla kurduğu “Bonus Akademisi”nin ikinci dönem eğitimleri, 2 Kasım’da başlayacak. Bonus Akademisi’nde katılımcılara, sektörünün en iyileri tarafından verilen derslerin yanı sıra, Türkiye’nin önde gelen yönetici ve işadamlarının gerçekleştirdiği atölye çalışmalarıyla, yeni bir vizyon da kazandırılacak.

EĞİTİM BİR AY SÜRECEK
Haftada 2 gün olmak üzere toplam 1 ay sürecek eğitimlerin sonunda yapılan sınavda yüzde 70 başarı gösterenler, European School of Economics tarafından desteklenen “Asemble” sertifikası alacak. Birinci olan katılımcı, yurtdışında dilediği konuda 3 aylık eğitim bursu kazanacak. Garanti, Bonus Akademisi eğitimlerinde başarı seviyesi en yüksek 3 kişiye, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri’nde staj imkanı sağlayacak. 20 kişiye ise Garanti Eğitim Müdürlüğü’nde finans eğitimi verilecek. Yeni mezunların özgeçmişleri bir CV havuzunda toplanarak; Garanti Bankası ve Doğuş Grubu’nun yanı sıra Türkiye çapında 330 bin
Bonus üyesi işyerlerinin İK birimleriyle ücretsiz olarak paylaşılacak.

KATILIM ÜCRETİ 287 TL
Bonus Akademisi için İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Trabzon’da bulunan Cinebonus salonlarını kullanacak Garanti, bu sayede eğitimleri birden çok şehirde eşzamanlı olarak gerçekleştirebilecek. Çorlu ve Bursa dahil toplam 7 ilde ve 10 salonda verilecek eğitimler, yeni teknolojiye sahip sistem sayesinde, tüm salonlardan aynı anda takip edilebilecek. Katılımcılar, tüm salonlara canlı yayınla bağlanarak, eğitimcilere soru sorma fırsatını da bulacak. Gençlerin 287 TL ödeyerek katılabildiği Bonus Akademisi’nin eğitimlerinden, Bonus Card sahipleri 3 taksitte 200 TL ödeyerek yararlanabilecek.

1 yorum:

IGEIN HONETY dedi ki...

Dikkat.
Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th):
evet bu email irtibata geçerseniz.