7 Ekim 2010 Perşembe

VAKIFBANK, KOBİ'LERE 'TAM' DESTEK VERECEK

VakıfBank, şubelerinde oluşturduğu Ticari Atılım Merkezleri (TAM) ile KOBİ’lere özel hizmet ve ürünler sunuyor. KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 44 milyon dolar tutarında kaynak sağlayan VakıfBank, “Kalkınmada Öncelikli Bölgelere Desteğimiz TAM” kampanyası ile müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Kampanya; İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’ni kapsayan 32 ilde sürdürülüyor.
Azami 50 çalışanı olan ve yıllık cirosu 7.5 milyon TL’nin altında olan firmaların faydalanabildiği bu kampanyada; 24 ay vadeli yüzde 0.75 ve 36 ay vadeli yüzde 0.78 faiz oranı ile piyasanın en uygun fiyatlarıyla kredi kullandırılıyor. Kadın girişimcilere ise 0.02 ilave faiz indirimi yapılıyor.

HANGİ İLLER YARARLANACAK?
Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Kastamonu, Kilis, Çankırı, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Tunceli, Van.

Hiç yorum yok: