6 Ekim 2010 Çarşamba

ŞİRKET ÇÖPÇATANLARI YARIN İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

Dünyanın en yaygın ve en fazla işlem sonuçlandıran kurumsal finansman ağı M&A International’ın (www.mergers.net) sonbahar konferansı, 7-9 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan konferansın ev sahipliğini Türkiye’den PDF Corporate Finance yapıyor. Konferans sırasınca gerçekleştirilecek olan “M&A Forum Turkey” kapsamında ise, Türkiye’de gerçekleştirilen birleşme ve satın alma işlemleri, bu işlemlerden ortaya çıkan faydalar, kriz sonrası piyasaların geleceğe yönelik beklentileri üzerinde durulacak.
PDF Yönetici Ortağı Levent Bosut, M&A International konferansının Türk iş dünyası için çok değerli fırsatlar sunacağını belirterek “7-9 Ekim arasındaki M&A International konferansı kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen yatırım bankacılarına Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacağız. Bunun yanı sıra 8 Ekim’de gerçekleştireceğimiz M&A Forum Turkey kapsamında Türk işadamları yapacakları bire bir toplantılarla farklı coğrafyalardaki yatırım fırsatlarını değerlendirme ve uluslararası firmaların Türkiye’ye bakışı ile ilgili bilgi edinme fırsatı bulacaklardır. Ayrıca yapılacak konuşma ve çalıştaylar sayesinde birleşme ve satın alma süreçleri; finansal fonlarla yapılan ortaklıklar ile firmalarına nasıl değer katacakları; değerleme yöntemleri ve şirketlerin değerini nasıl artırabilecekleri konularında bilgi edinecekler” dedi.

Hiç yorum yok: