25 Aralık 2009 Cuma

PARANIZI PETROLDE DEĞERLENDİRMEK İSTER MİSİNİZ?

Garanti Masters Özel Bankacılık, müşterileri için geliştirdiği “Masters Yapılandırılmış Mevduat Ürünleri”ne bir yenisini daha ekledi. Garanti Masters, orta ve uzun vadede petrol fiyatlarının yükseleceğini düşünen müşterileri için, bu öngörünün gerçekleşmesi durumunda mevcut ABD Doları mevduat faizinin üzerinde getiri sağlayacak, anapara korumalı “Petrol Long Masters USD Hesabı”nı kullanıma sundu.
Anapara korumalı olarak, 1 yıl vadeyle ve minimum 25 bin dolar tutarında katılım şartıyla sunulan Petrol Long Masters USD Hesabı’na, bugüne kadar Garanti Masters müşterilerinden 10 milyon TL tutarında talep geldi. Yatırımcılar, Petrol Long Masters USD Hesabı’nda vade sonuna kadar beklemek zorunda kalmaksızın, vade içinde yaşanabilecek petrol artışlarında faiz sabitleme imkanına sahip olabiliyor.
DOLARIN ÜZERİNDE KAZANÇ SAĞLAYACAK
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Özel Bankacılık Birim Müdürü Demet Apak Şermet, "Petrol Long Masters USD Hesabı ise, petrol fiyatının artması durumunda, yatırımcılarına mevcut ABD Doları faizinin üzerinde kazanç sağlayacak. Ürünlerimize gelen yoğun talep önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gösteriyor. Yenilikçi anlayışımızla, önümüzdeki dönemde de müşterilerimize en geniş ürün yelpazesini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok: