20 Aralık 2009 Pazar

ALTINDA, HEP KAZANDIRAN 'GARANTİ'Lİ MEVDUAT HESABI

Garanti Bankası, döviz birikimi olup da getiri elde edebilmek için parasını vadeli mevduatta değerlendirmek isteyenlere "Hep Kazandıran Altın Mevduat Hesabı" sunuyor. "Altının Yükselişine Endeksli" ve "Altının Düşüşüne Endeksli" olmak üzere iki ayrı seçenek sunan banka, öngörünüz tutmasa bile getiri vaat ediyor. Dolar cinsinden açılan hesabın açılış alt limiti 5 bin dolar. Vade ise minimum 6 ay ile sınırlı. İşte, ürünün diğer özellikleri:
Altının Yükselişine Endeksli Mevduat Hesabı:
Önümüzdeki dönemde altının (ALT/USD) yükseleceğini düşünüyorsanız bu hesap tam size göre...Endeks kapanış tarihindeki ALT (XAU)/USD kuru;endeks açılış tarihindeki değerinden yüksekse, hesap açılışında belirlenen minimum faize ek olarak endeks getirisinin katılım payı oranında faiz de (değişken faiz) alırsınız.
Endeks açılış tarihindeki değerinden düşükse, anaparanız korunur ve minimum faizi alırsınız.
Faiz sabitleme yapılması durumunda, endeks getirisi saat 14:00’ten önce girilen talepler için faizin sabitlendiği tarihteki ALT (XAU)/USD kuru üzerinden, 14:00’ten sonra girilen talepler için ise bir sonraki günkü ALT (XAU)/USD kuru üzerinden hesaplanıyor.

Altının Düşüşüne Endeksli Mevduat Hesabı:
Önümüzdeki dönemde altının (ALT/USD) düşeceğini düşünüyorsanız bu hesap tam size göre... Endeks kapanış tarihindeki ALT (XAU)/USD kuru;endeks açılış tarihindeki değerinden düşükse, hesap açılışında belirlenen minimum faize ek olarak endeks getirisinin katılım payı oranında faiz de (değişken faiz) alırsınız. Endeks açılış tarihindeki değerinden yüksekse, anaparanız korunur ve minimum faizi alırsınız.

Hiç yorum yok: