15 Aralık 2009 Salı

NE ALIRDINIZ? 3'Ü 1 ARADA MI? 4'TE 4'MÜ? 5X5 Mİ?

Akbank, müşterileri için3’ü 1 arada”, “4’te 4” ve “5X5 olmak üzere 3 ayrı menü hazırladı. Akbank’ın sunduğu “menülerden” herhangi birini tercih eden ve aktif kullanan müşteriler 30 TL’ye varan chip-parayı anında kazanıyor. Ayrıca, menüleri aktif kullanırken, 2 adet faturasını otomatik ödeme talimatı ile ödeyen müşteriler hesap işletim ücretinden de muaf oluyor. Menüdeki ürünlerin yanısıra vadesiz mevduat hesabı otomatik olarak açılıyor ve müşterilere Akbank’ın banka kartı Neo da sunuluyor.

HESABINI BİLEN AKBANK'A
Akbank Bireysel ve Şirket Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge,
menülerin avantajlarına dikkat çekerek “Devir ekonomi devri. Artık müşteriler için birden fazla banka ile çalışmak daha maliyetli. Hesabını bilen herkesi Akbank’a bekliyoruz" dedi.

İŞTE ÜÇLÜ BANKACILIK MENÜLERİ
3’ü 1 arada”
Temel Bankacılık hizmetlerinden oluşan 3’ü 1 Arada Menü’nün Ürünleri: Akbank Kredi Kartı, artı para, aktif otomatik fatura veya düzenli ödeme talimatı. “3’ü 1 arada” menüsündeki ürünleri aktif olarak kullanan müşteriler 20 TL chip-para kazanacak ve ihtiyaç kredisinde 2010 yılı boyunca indirim avantajı sağlayacak. Ayrıca hesabından en az 2 adet otomatik fatura ödeyenler de faturaları ödendiği sürece 2010 yılında Hesap İşletim Ücreti ödemeyecek.
“4’te 4”
25 TL chip-para kazandıran “4’te 4” menüdeki ürünler ise şöyle; Çatı Nakit Yönetim Hesabı (Vadesiz hesap), Yatırım Fonu hesabı, Akbank Kredi Kartı ve Artı Para.
5x5”
30 TL Chip-para kazandıran 5X5 Menüdeki ürünler şöyle; Çatı Nakit Yönetim Hesabı, Yatırım Fonu Hesabı, Akbank Kredi Kartı, Artı Para ve Aktif Otomatik Fatura veya Düzenli Ödeme Talimatı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

acaba private bankacılıkda sistem nasıl aydınlatırsanız sevinirim şengül