14 Aralık 2009 Pazartesi

İSTEYENE ÇİÇEK GİBİ, İSTEYENE FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Yapı Kredi, 2010’a girerken müşterilerinin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla üç farklı Yılbaşı Kredisi paketi hazırladı. Birbirinden farklı vade ve masraf yapısıyla oluşturulan Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi, Faizsiz ve Masrafsız Kredi seçenekleri ile Yapı Kredi müşterileri bütçelerine en uygun krediyi seçme olanağına kavuşuyor.
Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi’nin faizleri aylık yüzde 0,52’den başlıyor. Tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi maksimum 20 bin TL ve 36 ay vade seçenekleri ile alınabiliyor.
Vade sonuna kadar faiz ödemeden, sadece peşin komisyon ile alınabilen Faizsiz Kredi ise maksimum 5 bin TL için ve 12 aylık vadede kullanılabiliyor. Hiçbir masraf veya komisyon ödemeden, sadece faiz ödeyerek kullanılabilecek Masrafsız Kredi’de ise tutar ve vade sınırı 10 bin TL ve 24 ay.
Kredi başvurusu yapmak isteyen tüketicilerin Turkcell ya da Vodafone’dan 4411’e Bireysel yazıp TCKN ve net gelirlerini kısa mesaj olarak göndermeleri veya
www.yapikredi.com.tr adresinden başvuru yapmaları yeterli.

Hiç yorum yok: