1 Kasım 2010 Pazartesi

KUAFÖR, ECZANE, RESTORANDA DA TAKSİT DÖNEMİ BAŞLIYOR



Yapı Kredi, yeni ürünü taksitçi kart ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıran bir ilke daha imza atıyor. Kredi kartlarında yeni bir dönemi başlatması beklenen taksitçi, hastane, restoran, kuaför, eczane gibi taksit imkanı olmayan yerlerde bile taksit fırsatı sunuyor.
Son dönemde kredi kartı alanındaki en yenilikçi projelerden birinin taksitçi kart olduğunu söyleyen Yapı Kredi Kredi Kartları Pazarlama Direktörü Serkan Ülgen, “Tüketici ihtiyaçlarını doğru ve zamanında belirleyerek uygun ürünü müşterilerimizin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’de kredi kartı kullanıcılarının yüzde 85’inin taksitli alışveriş yapmayı tercih ettiğini biliyoruz. Bu gerçekten yola çıkarak yeni ürünümüz taksitçi kart’ı tasarladık. Yapı Kredi POS makinesi zorunluluğu olmadan tüm sektörlerde, yurtiçi-yurtdışında 100 TL ve üzeri harcamaları üçe bölerek taksit yapılmayan yer bırakmıyoruz. Yapı Kredi kredi kartları ailesi olarak inovatif yaklaşımımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ilklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP?
• Yapı Kredi POS makinesi zorunluluğu olmadan, tüm sektörlerde, yurtiçi-yurtdışında 100 TL ve üzeri harcamaları belirli bir komisyon ile üçe bölme imkanı sunuyor.
• taksitçi kart Worldcard’ın tüm özelliklerine sahip.
• Tüm Worldcard kampanyalarından faydalanabiliyor.
• Taksit uygulaması olan World üye işyerlerinde üç ilave taksit yapılabiliyor.
• 100-249,99 TL arasında yapılan alışverişler için sabit 5,5 TL, 250 TL üzerindeki harcamalarda ise tutarın yüzde 2,25’i kadar komisyon uygulanıyor.
• Worldcep, kayıp çalıntı sigortası, fatura ödeme talimatı gibi hizmetler sunuluyor.

Hiç yorum yok: