25 Kasım 2010 Perşembe

BANK ASYA KOBİ'LERE ÖZEL TEŞVİK TAKİP KARTI ÇIKARDI

Bank Asya'yı KOBİ ve ticari müşterileriyle bir araya getiren "Çobanyıldızı Buluşmaları"nın ilki Malatya'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bank Asya Genel Müdürü Cemil Özdemir, Bank Asya'nın geçtiğimiz dönemde dünya ekonomilerini sarsan kriz ortamına rağmen sağlıklı ve planlı büyümesini sürdürdüğüne dikkat çekerek 2010 yılını hedefledikleri büyüme ve kâr oranıyla kapatacaklarını söyledi.
Şube sayısını 170'e çıkaran Bank Asya'nın 13,2 milyar TL'lik aktif toplamıyla bankalar liginde 13. sırada yer aldığını vurgulayan Cemil Özdemir, hisselerinin yüzde 52,5'i İMKB'de işlem gören Bank Asya'nın Türkiye'nin halka açıklık oranı en fazla bankalarından biri olduğunu hatırlattı. Bank Asya'nın, krizin etkilerinin en ağır olarak hissedildiği 2009 yılında bile kullandırdığı kredi miktarını önceki yıllara göre artırdığını da belirten Özdemir, "Bank Asya olarak müşterilerimize ve Türkiye ekonomisine desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

KOBİ'NİN DANIŞMAN BANKASI
Toplantıda konuşan Bank Asya İşletme Bankacılığı Müdürü Tolga Sasık, Çobanyıldızı ile hizmet anlamında farklılaşarak Mikro ve KOBİ segmentindeki firmaların yaşadığı sorunları çözme ve giderme gayretinde olacaklarını belirterek, "Çobanyıldızı, üretirken daha çoğunu, daha iyisini, daha yenisini, daha farklısını üretmek, büyümek ve dünyaya açılmak isteyen işletmeleri ışığıyla aydınlatıyor, yola çıkanlara yön gösteriyor" dedi. Çobanyıldızı ile mevcut ve potansiyel müşterileriyle uzun vadeli bir ilişki kurmayı amaçladıklarını anlatan Sasık, Bank Asya'nın herhangi bir şubesinden içeri giren bir müşteriye sadece kredi ya da mevduat müşterisi olarak bakmadıklarını, öncelikli olarak onun "Danışman Bankası" olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Teşvik Takip kartı çıkardı
Özellikle teşvik konularında KOBİ'leri bilgilendirmek, bölgesel bazda alabilecekleri destekleri ayaklarına kadar götürebilmek amacıyla AsyaAsist Teşvik Takip Card adı altında bir ürün geliştirdiklerini aktaran Sasık, "Bu kart sayesinde Bank Asya müşterileri, bulundukları il ve faaliyet gösterdikleri sektöre özel hangi teşvik programlarından yararlanabileceklerini öğrenecek; teşvik ve destek programları ile ilgili güncel haberlerin takip edebilecek ve bu konularda bilgi alabilecekleri destek programlarına erişebilecekler" dedi.

Hiç yorum yok: