4 Kasım 2010 Perşembe

GS VE HDI ORTAK BİREYSEL EMEKLİLİK ŞİRKETİ KURACAK

Galatasaray ile Alman sigorta devi HDI, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak yeni bir marka yarattı. İki dev kuruluşun güç birliği ile oluşan GSSİGORTA HDI markası, yenilikçi, yaratıcı ve kendi potansiyelini doğuran büyük bir proje olarak tüketicilerle buluştu.
Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Adnan Polat,"HDI Gerling International’ın Türkiye’deki şirketiyle işbirliği yapmak için bir araya geldik. 107 yaşında bir sigorta şirketiyle 105 yaşındaki kulübümüzün işbirliğini siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istedik. HDI Sigorta ile Galatasaray Spor Kulübü’nün ilgili şirketleri, sporcuları, gayrimenkulleri ve varlıklarıyla ilgili bir sigorta anlaşması yaptık. Buna ilave olarak GSSİGORTA HDI markasını oluşturduk. HDI Sigorta kendi çatısı altındaki bu markayla Türkiye’nin her tarafında örgütlenecek. Beklentimiz, Galatasaraylıların GSSİGORTA HDI markasını tercih etmesi. Bu şekilde Galatasaray Kulübü ciddi bir gelir sağlayacak. Tüm Galatasaray taraftarlarımızın bu sigortaya ilgi göstermesini bekliyoruz. İstediğimiz rakamlara, ölçeklere ulaşırsak Galatasaray ve HDI olarak birlikte bireysel emeklilik şirketi kurmayı düşünüyoruz.”

Enis Talaşman: Proje Türkiye’de bir ilk
Projenin gelişim sürecinden söz eden HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, işbirliğinin Türkiye’de hem sigorta hem de spor endüstrisi açısından bir ilki temsil ettiğini ifade etti. Talaşman, “Artık spor bir endüstri haline gelmeye başladı. Bir araştırmaya göre Galatasaray Türkiye’nin en değerli markası olarak gösteriliyor. Biz Türkiye’nin en değerli markasıyla işbirliği yapıyoruz. İşbirliğimizin temel amacı Galatasaray Kulübüne sürdürülebilir bir gelir kaynağı sağlamak. Bu tarz işbirliklerinin zaten bir dünya markası olan Galatasaray’ı daha da üst sıralara taşıyacağını düşünüyorum. İki değerli dev markanın imza attığı bu proje Türkiye’de bir ilk. Yarattığımız bu marka ile Türkiye’nin her yerinde ofis dizaynından personel kalitesine kadar tüm noktalarda kalite standartları yakalanmış GSSİGORTA HDI acentelikleri göreceksiniz."

Hedef kitle tüm Galatasaray taraftarları
Bu projede yer alacak acentelikler; kaskodan konuta kadar tüm elementer branşlarda GSSİGORTA HDI marka konseptinde dizayn edilmiş sigorta poliçelerini Galatasaray taraftarlarına satabilecek.

Hiç yorum yok: