1 Eylül 2010 Çarşamba

EUREKO SİGORTA'DAN SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI

Eureko Sigorta, yurt dışı seyahatlerde karşılaşılabilecek acil sağlık problemlerini teminat altına alan seyahat sağlık sigortasını Garanti Bankası şubeleri, Garanti Bankası İnternet Şubesi, 0212 444 66 60 numaralı Alo Eureko hattı ve anlaşmalı acenteleri aracılığıyla satışa sunuyor.
Bayram tatiliyle birlikte yurt dışı seyahatlerin arttığına dikkat çeken Eureko Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, “Yurt dışı seyahatlerde sigorta pasaport kadar gerekli ve vazgeçilmez bir ihtiyaç. Eureko Sigorta’nın sunduğu seyahat sağlık sigortası ise dünyayı gezmeyi sevenlerin ve ailelerinin içini rahatlatacak son derece kapsamlı bir ürün. Herkese, yabancı bir ülkede karşılaşabileceği sağlık sorunlarına karşı kendini seyahat sağlık sigortasıyla güvenceye alarak tatil ya da iş gezisini endişe ve stresten uzak geçirmesini tavsiye ediyoruz” dedi.
Haftalık, aylık ve yıllık sigortalanma süresi alternatiflerine sahip seyahat sağlık sigortasını yaptıranlar Eureko Sigorta’nın seyahat asistans hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ayakta tedaviden, kaza veya ani hastalık sonucu yatarak tedaviye, tıbbi nedenlerle hasta nakil ve seyahatine kadar geniş teminatlar sunan Eureko Sigorta’nın seyahat sağlık sigortası, yurtdışında nakit avans, hukuki yardım, bagaj kaybının veya hasarının giderilmesi, acil mesajların iletilmesi, tıbbi bilgi ve danışmanlık, gerekli ilaçların sevki, refakatçi nakli, hastaneden taburcu oluşu takiben otelde konaklama, lehdarın vefatı halinde aile fertlerinin dönüşü, ülkeye öngörülmeyen dönüş, lehdarın yakınının sağlık durumunun izlenmesi, idari asistans, kefalet için avans ödeme gibi asistans hizmetleri de sunuyor.

Hiç yorum yok: