8 Eylül 2010 Çarşamba

CLUPFİNANS DOCTORS ÜYESİNE HAVAALANINDA ÖZEL HOSTES, RİXOS OTELLERİNDE 2 GÜN 1 GECE TATİL

Finansbank’ın doktorlara yönelik hayata geçirdiği ‘ClubFinans Doctors Programı’na üye olanlar, Rixos otellerinde bir misafirleriyle birlikte, 2 gün 1 gece çok özel bir tatil yapma şansına sahip olacak.
Seyahatlarinde istedikleri herhangi bir havayolundan uçak bileti alırken ParaPuan’larını kat kat değerli kullanan doktorlar, yurtdışı seyahatlerinde yapacakları tüm harcamalarda 3 taksit imkanınndan yararlanacak. Ayrıca havaalanında kişiye özel hostes tarafından karşılanarak özel terminal girişinden geçiş, Duty Free’de öncelikli ödeme kasasından yararlanma, “primeclass” Lounge ve terminal içi özel araçlarla uçuş kapısına kadar uğurlamayı içeren çok özel hizmetler de ClubFinans Doctors üyelerine yine ücretsiz olarak sunuluyor.
Ayrıca özel şoförlü araçlar ClubFinans Doctors üyelerinin havaalanına transferlerini gerçekleştiriyor ve şehir içinde de herhangi bir noktadan alınıp diledikleri adrese ulaşmaları sağlanıyor. Finansbank’ta ortalama 75 bin TL ve üzerinde birikime sahip olarak bu fırsatlardan yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok: