30 Eylül 2010 Perşembe

DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKET ÇÖPÇATANLARI İSTANBUL'DA BULUŞACAK

2009’da 20 milyar doların üzerinde birleşme ve satın alma işlemi tamamlayan yatırım bankacıları Türk iş adamlarıyla tanışmak için İstanbul’da toplanıyor.
Dünyanın en yaygın ve en fazla işlem sonuçlandıran kurumsal finansman ağı
M and A International (www.mergers.net) tarafından her yıl düzenlenen sonbahar konferansı, 7-9 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan ve ev sahipliğini Türkiye’den PDF Corporate Finance’in yapacağı konferansa, kırkın üzerinde ülkeden, çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticileri, şirket birleşme ve satın alma danışmanları ve girişim sermayesi fonlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 150 profesyonel katılacak.
İstanbul The Ritz Carlton Oteli’nde gerçekleştirilecek konferans ve toplantılara katılacak olan yatırımcı adayları, hedef coğrafyalarının önde gelen yatırım bankacılarıyla toplantılar yaparak, bu ülkelerdeki olası birleşme ve satın alma fırsatlarını değerlendirme imkanı bulacaklar. Ayrıca konferans sırasınca gerçekleştirilecek olan “M&A Forum Turkey” kapsamında, Türkiye’de gerçekleştirilen birleşme ve satın alma işlemleri, bu işlemlerden ortaya çıkan faydalar, kriz sonrası piyasaların geleceğe yönelik beklentileri üzerinde durulacak.

Hiç yorum yok: