3 Eylül 2010 Cuma

AXA 'AİLEM SİGORTASI' İLE TÜM AİLEYİ SİGORTALIYOR

AXA SİGORTA’nın bir çok teminatı bir araya getirdiği paket ürünü Ailem Sigortası, tek bir poliçe ile tüm aile fertlerini sigortalama imkanı sunuyor. Ailem Sigortası, kaza, kapkaç, gasp, 3. kişilere verilebilecek zararlar ve hukuksal uyuşmazlıklar gibi gündelik yaşamda sıkça karşılaşılan çeşitli riskler düşünülerek hazırlandı.
Ailem Paketi içerisindeki bir diğer teminat olan Aile Sorumluluk Teminatı eşler, çocuklar, birlikte yaşanılan ve bakmakla yükümlü olunan kişiler, hizmetliler ve hatta sahip olunan evcil hayvanlar tarafından üçüncü şahıslara verilebilecek haklı ve haksız talepleri teminat altına alıyor.

Kapkaç teminatı ise aile bireylerinin kimlik belgelerinin (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet gibi kimlik belgeleri) ve anahtarlarının üçüncü kişiler tarafından gerçekleştirilebilecek gasp ya da kapkaç sonucunda çalınması ve hasarlanması durumunda doğan maddi zararları karşılıyor.

2 yorum:

Sibelbek dedi ki...

bir de uygun sağlık sigortası yapanı bulsana Caddem yaaa! yedi bitirdi bunlar beni :(

finans caddesi dedi ki...

Maalesef şirketler bazı suistimaller yüzünden sağlık sigortası poliçe fiyatlarını çok astronomik tutuyorlar. burada tek önerebileceğim ayakta tedavi yerine sadece yatarak tedavi teminatını satın almak...