12 Eylül 2010 Pazar

ADİOS İLE 'YE DUA ET SEV' FİLMİNE İKİ KİŞİLİK BİLET

Yapı Kredi’nin seyahat kartları adios ile adios Premium, kazandırmaya devam ediyor. adios ve adios Premium sahipleri, 13-20 Eylül tarihleri arasında, kartlarını en az bir kez kullanarak “Ye Dua Et Sev” (Eat Pray Love) filminin ön gösterimine iki kişilik bilet kazanma fırsatına sahip oluyor.
Ön gösterime katılacak tüm adios ve adios Premium sahiplerine Pop Corn menü ikram edilecek Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.adioscard.com adresinden de ulaşılabiliyor.
1 Ekim’de vizyona girecek olan “Ye Dua Et Sev” filminde Liz Gilbert (Julia Roberts) bir yandan kendi gerçek iç dünyasını yeniden keşfedip, onunla tekrar bağ kurarken, bir yandan da dünyayı meraklı gözlerle gezmeyi arzu eden modern bir kadındır. Boşanmasının ardından bir yol ayrımına gelen Gilbert, işinden bir yıllığına izin alarak, karakterine hiç uymayan bir şekilde güvenli limanından çıkarak, hayatını değiştirmek için her şeyi riske atar. İlham verici gerçek bir hikayeye dayanan “Ye Dua Et Sev” insanın kendini serbest bırakıp dünyayı görmesinin birden fazla yolu olduğunu kanıtlıyor. Filmin başrollerini Julia Roberts, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup ve Javier Bardem paylaşıyor

Hiç yorum yok: