26 Mayıs 2009 Salı

ING BANK'DAN KONUT KREDİSİNDE İNDİRİM FIRSATI

Krizin etkilerinden tamamen kurtulduğumuzu söylemek zor ama yavaş yavaş bankacılık sektöründe konut kredilerinden iyi sinyaller gelmeye başladı. Talepteki kıpırdanmayı fırsat bilen bankalar da yeni kampanyalarla pazardan pay kapma telaşında. Şubelerin yanısıra internet ve telefon bankacılığı aracılığıyla mortgage talebi alan ING Bank, internetten başvuruda bulunanlara 250 lira dosya masrafında indirim yapıyor. Taksitini kendin belirle, eşit taksitte öde, taksidi azalan, gurbetçilere özel gibi müşterilerine mortgage pazarında çeşitli seçenekler de sunan bankanın konut kredilerinde faiz oranları vadesine göre aylık yüzde 1.19 ile 1.36 arasında değişiyor.

3 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Şu sıralar kredi kullanalım mı, yoksa biraz daha düşmesini bekleyelim mi sayın Finans Caddesi editörü? Bir de en ucuz konut kredisini hangi banka veriyor ayıptır sorması? :)

finans caddesi dedi ki...

Eğer uygun fiyatlı konut bulduysanız bence düşünmeden alın. Çünkü faiz oranları bu yıl çok fazla düşmez ama yavaş yavaş talep hızlanırsa konut fiyatları artabilir. En uygun konut kredisine gelince tek bir banka ismi vermek istemiyorum ama Ziraat Bankası 60 aya kadar 1.34 faiz uyguluyor. ING Bank da oranlar iyi.Ancak dosya masrafı ve komisyon giderlerine de öğrenip ondan sonra karar vermek daha doğru.

Bellek Kutusu dedi ki...

Çok teşekkür ederim Finans Caddesi, her zaman dakik, güvenilir ve yol gösterici olan verdiğiniz bilgiler için...