13 Mayıs 2009 Çarşamba

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİNDE ALTINI TERCİH ETTİK

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Anneler Günü’nde yapılan harcamalara ilişkin kredi kartı kullanım verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Anneler Günü’nü kapsayan 9-11 Mayıs tarihleri arasında BKM takasında gerçekleştirilen işlem adedi 6 milyon 902 bin 935 olarak kaydedildi. Kredi kartı ile yapılan alışveriş tutarı da geçen yıla oranla yüzde 11.6 artarak 590 milyon lirayı buldu. Anneler Günü alışverişinde kuyumcular başı çekerken, ikinci sırayı sağlık, bakım ve kozmetik ürünleri aldı. Anneler Günü’nde kuyumcularda yapılan harcamalarda İstanbul, Ankara, Adana, Şanlıurfa ve Gaziantep ilk sıraları paylaştı.

4 yorum:

Oakland Capitals. dedi ki...

Oakland Başkentlerine Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için maddi yardım sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

Timothy Kober dedi ki...

PLUTO GÜVEN KURUMUYORUZ, KREDİ ARIYORSANIZ,% 3 FAİZ ORANI KREDİ SUNUYORUZ, DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN.
EMAIL: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (847) 453 9904

Unknown dedi ki...

Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1(847)453 9904