2 Ocak 2010 Cumartesi

BİR BU EKSİKTİ, ARTIK KELLERİN DE KREDİSİ VAR!

Otomotiv, konut, ihtiyaç kredisi derken şimdi de Saç Ekim Kredisi (S.E.K) çıktı. 'KrediVer' şubeleri ile iki yıl önce tüketici finansmanı işine giren Fransa'nın önde gelen bankalarından Societe Generale, Esteworld Uluslararası Estetik Merkezleri ile işbirliğine giderek saç ekim kredisi vermeye başladı. Kredi, 36 aya kadar varan taksit seçeneği ile kullandırılıyor.
Saç ekiminin maliyeti bölgenin açıklığına göre 3 bin lira ile 6 bin lira arasında değişiyor. Daha önce TEB ile ortaklaşa müşterilerine Estetik Kredisi verdiklerini hatırlatan Esteworld Güzellik Merkezi Halkla İlişkiler Uzmanı Savaş Aytunca, şimdi de dünyada ve Türkiye'de müşterilerine uygun koşullarda saç ekimi yaptırma fırsatı sunduklarını söyledi.

AYDA 142 TL TAKSİTLE KREDİ
3 bin 500 lira kredi alan bir kişi aylık 142 lira ödeyerek borcunu 36 kapatabiliyor. Üç yıl vade yerine iki yıl vadeyi seçerseniz aylık taksitiniz 190 lira, 12 ay vadede ise 336 liraya geliyor. Krediden yararlanmak isteyenlerin banka şubesine gitmek yerine Esteworld güzellik merkezlerinden rahatlıkla başvurularını yapabildiğini belirten Aytunca, "Yarım saat içersinde de işlem sonuçlanıyor" dedi.

5 YILDA 7 BİN KİŞİ SAÇ EKTİRDİ
Arka bölgede bulunan saçların açık alanlara transferi yoluyla gerçekleşen saç ekimine erkeklerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Savaş Aytunca, "Societe Generale ile yaptığımız işbirliği sayesinde nakit parası olmayanlar da taksitle bu operasyonu yaptırabiliyor. Kurulduğumuz günden bugüne kadar yani son 5 yılda 7 bin kişiye saç ekimi yaptık. Son bir yıl içinde ise yaklaşık 2 bin kişi bu operasyonu yaptırdı. Taksitli kredi seçeneği ile birlikte talebin daha da artmasını bekliyoruz" diye konuştu.
İstanbul, Ankara, İzmir'de kelleşme oranı yüksek
Kelleşme oranının İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde diğer illere göre daha yüksek olduğunu anlatan Savaş Aytunca, "Hava kirliliği, iş hayatında yaşanan stres ve çevre faktörleri saç dökülmesinde çok etkili oluyor. Türkiye'nin diğer bölgelerinde ise örneğin Güneydoğu Anadolu'da bu oran daha düşük" dedi.
Ortadoğu ve Avrupa'dan yoğun talep alıyoruz
Saç ekiminin maliyetinin Avrupa ülkelerine kıyasla Türkiye'de daha uygun olduğunu belirten Esteworld Güzellik Merkezi Halkla İlişkiler Uzmanı Savaş Aytunca, "Avrupa'da aynı operasyonun maliyeti 15 milyar lirayı buluyor. Bu yüzden Ortadoğu ve Arap ülkelerinden gelen çok sayıda müşterimiz var" dedi.
Doğu'lu müşterilerini 5 yıldızlı otelde ağırlıyor
Esteworld Güzellik Merkezi Halkla İlişkiler Uzmanı Savaş Aytunca, Doğu Anadolu'da Erzurum, Güneydoğu Anadolu'da Diyarbakır illerinde yaşayanlara özel bir uygulama başlattıklarını belirterek, saç ekimi yaptırmaya gelecek olanların uçak ile gidiş dönüş, İstanbul'da 5 yıldızlı otelde konaklama ve şehir içi ulaşımlarını ücretsiz karşıladıklarını aktardı. Kampanyaya yoğun ilgi olduğunu belirten Aytunca, bu uygulamayı başka illere de taşımayı planladıklarını söyledi.
Ayfer ARSLAN

Görsel: www.ajansbir.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok: