24 Ocak 2010 Pazar

GİRİŞİMCİ KADINLAR YARIŞMAYA BUYRUN!

Garanti Bankası ve Ekonomist dergisinin işbirliğinde, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) katkılarıyla bu yıl 4. kez düzenlenen “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması”na başvurular başladı. Başvurular, 15 Mart 2010 tarihine kadar yapılabiliyor.

KİMLER KATILABİLİR?
Yarışmaya, Türkiye’de yaşayan, hakim ortak olduğu şirket yılda 25 milyon TL’nin altında ciro yapan kadın girişimciler bizzat başvurabiliyor veya aday gösterilebiliyor. Yarışmaya başvurular, Garanti’nin kadın girişimci portalı www.garantikadingirisimci.com ve Ekonomist dergisinin web sitesi www.ekonomist.com.tr üzerinden, Garanti Şubelerinden alınacak formlarla veya KAGİDER aracılığıyla, 15 Mart 2010 tarihine kadar yapılabiliyor.

BİRİNCİYE 20 BİN TL ÖDÜL
Türkiye’nin Kadın Girişimcisi kategorisinde birinciye 20.000 TL nakit para ödülü ve Garanti Emeklilik'ten 2.500 TL tutarında KOBİ BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali, ikinciye 15.000 TL ve 1.500 TL tutarında KOBİ BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali, üçüncüye 10.000 TL ve 1.000 TL tutarında KOBİ BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali, “Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi”ne ise 5.000 TL ve 500 TL tutarında KOBİ BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali hediye edilecek. Ayrıca, yarışmada dereceye giren tüm finalistlere, 1 yıllık ücretsiz Ekonomist, Elele ve Capital dergileri aboneliği, KAGİDER üyeliği ve Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri'nden bir aylık kurs hediye edilecek.

Hiç yorum yok: