17 Ocak 2010 Pazar

AKBANK, 140 ŞUBEYE ÖZEL KOBİ UZMANI ATADI

Akbank, KOBİ’lere daha etkin hizmet verebilmek amacıyla yeni bir yapılanmaya gitti. Buna göre, küçük ölçekli müşterilere hizmet veren “Şirket Bankacılığı” ile orta ve büyük ölçekli müşterilere hizmet veren “Ticari Bankacılık” bölümleri “KOBİ Bankacılığı” adı altında toplandı. Yeni yapılanma kapsamında Akbank Ticari Şubeleri’nden 22 tanesi perakende şubelerle birleşirken, Türkiye genelindeki 140 şubeye ise uzman Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticileri (MİY) atanacak.
Böylece 184’ünde uzman Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin bulunduğu Akbank şubelerinin tamamında Şirket Bankacılığı ve Bireysel Bankacılık’ın yanı sıra Ticari Bankacılık hizmeti de verilecek. Akbank şubelerindeki yeni yapılanma süreci 2010 yılının Şubat ayında tamamlanacak.

50 YENİ ŞUBE AÇILACAK
Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt da konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “2010 yılında yaklaşık 50’nin üzerinde yeni şube açmayı hedefliyoruz. Bu şubelerimizde de Şirket Bankacılığı ve Ticari Bankacılık’ın da içinde bulunduğu tüm segmentlere hizmet vererek, bölgesel olarak potansiyel gördüklerimizde ise, uzman Ticari MİY’lerimizi görevlendireceğiz” dedi.

Hiç yorum yok: