26 Ocak 2010 Salı

HEM PARA BİRİKTİRİN, HEM HEDİYE KAZANIN!

Finansbank için MagiClick tarafından hayata geçirilen Biriken Param oyunu, ortaokul ve lise yıllarındaki eğlenceli anları geri getiriyor. Okul döneminde sıraların üzerinde 3 adet bozuk parayla oynadığımız oyunu İnternet ortamına taşıyan Biriken Param, yarışmacılara iPhone 3G-S, Playstation 3, Playstation Portable 3000 ve daha birçok armağan kazanma şansı veriyor. www.birikenparam.com adresinde oynanabilen oyun, aynı zamanda Facebook üzerinden de takip edilebiliyor.
60 saniye içinde rakibinin kalesine gol atmak için yarışan oyuncular, gerçek oyuncularla karşılıklı maç yapabildikleri gibi, isterlerse bilgisayara karşı da oynayabiliyor. Gerçek oyuncularla oynamayı tercih eden yarışmacıların karşısına, beceri seviyesine en yakın oyuncu sistem tarafından otomatik olarak seçiliyor ve böylece maçlar daha çekişmeli, daha heyecanlı geçiyor. Her turda oyuncuların karşısında çay bardağı, cep telefonu gibi çeşitli engeller çıkıyor. 4 Ocak - 4 Mart 2010 tarihleri arasında Finansbank - Biriken Param oynayarak kazandığı puanlarla sıralamada ilk 100’e girmeyi başaran yarışmacılar iPhone 3G-S, Playstation 3, Playstation Portable 3000 ve daha birçok hediyeden birini kazanıyor. Oyuna arkadaşını davet edenler ise 200 ekstra puan kazanıyor. Biriken param oyununu İnternet üzerinde oynamak için www.birikenparam.com adresi ziyaret edilebilir, Facebook uygulaması ise http://apps.facebook.com/birikenparam adresinden eklenebilir.

1 yorum:

serkan dedi ki...

arkadaşlar bu oyun mükemmel bir oyun memlun kalacağınızdan eminim oyun devam edecek diyorlar inşallah devam eder ben oyundan memlunum ilk 100e girenlere hediyeler var peki sizin neden olmasın bence bu oyunu herkes oynamalı