5 Haziran 2009 Cuma

EN UCUZ İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Ekonomik kriz nedeniyle kredi verecek üretici bulmakta zorlanan bankalar, yeniden tüketiciye yöneldi. Nakdi bol olan bankalar, özellikle kredibilitesi yüksek tüketicilere ihtiyaç kredisi verebilmek için birbirleriyle yarışmaya başladı. Rekabet artışı ilk olarak ihtiyaç kredilerine yansıdı ve aylık faizler tekrar yüzde 1’in altına geriledi. Yaza kredi kampanyalarıyla giren bankalar, bir yandan faizleri düşürürken, bir yandan da ücret ve komisyonları azaltarak yeni müşteriler edinmeye çalışıyor. İhtiyaç kredilerinin büyük bölümü ise kredi kartı borçlarını kapatma amaçlı kullanılıyor. Yüzde 1’in altındaki faiz oranı, ağırlıklı olarak 1 yıl ve altındaki vadeler için kullanılıyor. Kredi vadesi bir yılın üzerine çıktığında faizler de yükseliyor.
AKBANK’TA ‘BAHAR’ SÜRÜYOR
Akbank’ın, ihtiyaç kredileri için düzenlediği bahar kampanyası devam ediyor. Banka, 2 bin 500 ile 15 bin lira arasında kredi kullandırıyor. 2 bin 500 liralık ve 12 ay vadeli bir kredi için uygulanan aylık faiz oranı yüzde 0.89. Akbank, müşterilerinden 111 lira masraf ve 20.50 lira da sigorta ücreti alıyor. Bu masraflar da katılınca kredinin tüketiciye maliyeti faiz cinsinden aylık yüzde 1.89’a, yıllık ise yüzde 22.68’e çıkıyor. Aylık 0.89 faiz oranıyla Akbank’ın bu kampanyasından 2 bin 500 liralık kredi kullanıldığında, 12 ay boyunca bankaya aylık 222 lira ödemek gerekiyor. Kredi tutarı ve vade arttıkça faiz oranı da artıyor. 5 bin liralık krediyi 18 ay vadeyle kullanmak istediğinizde, aylık faiz 1.19’a çıkıyor. Bu durumda, 18 ay boyunca ödenmesi gereken taksit tutarı da 315 liraya yükseliyor. Kampanya çerçevesinde 10 bin liralık krediyi ise 2 yıl vadeli olarak aylık 1.49 faizle kullanmak mümkün.
GARANTİ’DE FAİZ 0.97
Garanti Bankası da ihtiyaç kredisi rekabetinde etkin olarak yer alıyor. Banka, 15 Haziran’a kadar sürecek “Destek Kredisi” kampanyasıyla tüketici kredisi faizlerinde yüzde 50’ye varan indirim yaptı. Garanti Bankası’ndan 2 bin 500 lira kredi çekildiğinde, tabela faiz oranı olan yüzde 1.94 yarısına yani 0.97’ye düşüyor. Kredinin faiz hariç diğer masrafları ise hayat sigortasıyla beraber 200 ile 250 lira arasında değişiyor. Bu kredinin de vadesi 12 ay. Aylık ödemeleri ise 224 lira. Garanti Bankası’ndan 12 aydan daha fazla vadeli kredi kullanıldığında faiz oranı yüzde 1’in üzerine çıkıyor. Örneğin, 18 ay vadeli 5 bin liralık kredi kullanıldığında yüzde 1.36 aylık faiz uygulanıyor. Banka, kredileri kefilsiz olarak kullandırıyor. HALKBANK’TAN ‘71. YIL’ KREDİSİ
Halk Bankası, kuruluşunun 71’inci yılı nedeniyle 19 Haziran’a kadar süren yeni bir kampanya başlattı. “Halk Günü” adıyla düzenlenen bu kampanyadan yararlanarak en fazla 20 bin liralık kredi kullanmak mümkün. 5 bin liralık kredi 1 yıl vadeli olarak kullanıldığında faiz oranı yüzde 0.71’e düşüyor. Bu kredinin masrafları ise 350 lira. Aynı tutardaki kredi 2 yıl vadeyle kullanıldığında ise faiz oranı yüzde 1.71’e çıkıyor.
FORTIS’TEN KAMU PERSONELİNE ÖZEL
Malum, kriz döneminde kredibilitesi yüksek müşteri bulmak zor. İşte tam da bu noktada bankaların imdadına kamu çalışanları yetişiyor. Fortis Bank da bu gerçekten yola çıkarak “Kamu Personeline Süper Seçenekler” isimli yeni bir kampanya başlattı. Fortis Bank’ın bu kampanyasından yararlanan kamu görevlileri, aylık yüzde 0.70 faizle kredi kullanabiliyor. 5 bin liralık kredi kullanıldığında alınacak masraf 315 lira. Ayrıca 2 ay taksit erteletme opsiyonu da bulunuyor. Yüzde 0.70 faiz oranıyla verilen krediye vergi ve masraflar eklendiğinde, aylık maliyet 1.84’e çıkıyor. Kampanya süresince 60 ay vadeye kadar kredi kullanmak mümkün. Kamu görevlileri maaşlarının en fazla 10 katına kadar kredi kullanabiliyor.
ING’DEN BUTİK KREDİ
ING Bank, “Kredi Butik” uygulamasıyla 2 bin 500 liraya kadar kredilere aylık yüzde 0.99 faiz uyguluyor. 12 ay vadede geçerli bu kredide, müşterilerden 99 lira masraf alınıyor. Kredi kullanımında yapılan hayat sigortasının primi de banka tarafından ödeniyor. Kredinin vadesi 12 ayı geçtiğinde faiz oranı da yüzde 1’in üstüne çıkıyor.12 ay vadede kredinin aylık ödemeleri 224 lira. Vergi ve masraflar faiz oranına yansıtıldığında, kredinin aylık maliyeti yüzde 1.79’a yükseliyor. Yıllık maliyetse yüzde 21.44’e ulaşıyor.
EN DÜŞÜĞÜ DENİZ’DE AMA...
DenizBank, “Düşeş Kredi” uygulamasını sürdürüyor. Bu kredide 1 yıla kadar vadeler için faiz oranı yüzde 0.66 belirlenmiş. Daha uzun vadelerde ise faizler yükseliyor. Banka, gereken durumlarda kefil istiyor. Ayrıca en az 2 yıl sigortalı olarak kesintisiz çalışma şartı arıyor. DenizBank’tan, aylık yüzde 0.66 faizle en fazla 6 bin 600 lira kredi alınabiliyor. 5 bin liralık kredide aylık 440 lira geri ödeniyor. 12 ay sonunda ise bankaya 5 bin 257 lira ödeme yapılıyor. Ancak bu noktada, bankaya masraf karşılığı olarak yaklaşık 800 lira ödemeniz gerektiğini belirtelim...
İŞ VE YKB’DEN KAMPANYAYA DEVAM
İş Bankası’nın müşterilerine sunduğu “Dört Dörtlük Kredi” kampanyasında aylık faiz oranı yüzde 0.85. Bu faiz, 1 yıl vadede ve en fazla 4 bin liraya kadar geçerli. 1 yıldan uzun vadelerde ise faiz oranı yüzde 1’in üzerine çıkıyor. Bu kampanyada kredi masrafı 200 lira. Kredinin tüketiciye yıllık maliyeti ise yüzde 21.58. İhtiyaç kredilerinde faizleri indiren diğer bir banka Yapı Kredi... Banka, 2 bin 500 liraya kadar kredileri yüzde 0.84 faiz ve 12 ay vadeyle kullandırıyor. Bu kampanyada hayat sigortası primi dahil yaklaşık 130 lira masraf alınıyor. İş Bankası ile Yapı Kredi tarafından uygulanan bu kampanyaların süresinin uzatılması bekleniyor.
ALPER TURGUT / PARA DERGİSİ

14 yorum:

Eda S. dedi ki...

Kesinlikle TEB'i tavsiye ediyorum..faiz oranları en düşük olan kredi TEB'in ihtiyaç kredisi, dosya masrafı sıfır..

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanımefendi,
İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

Email: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (518) 5465079

Adsız dedi ki...

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Unknown dedi ki...




Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satıyoruz, ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz .... doctorpetersonhospital@hotmail.com

Timothy Kober dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
Finansal yardım için e-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi
* 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
Doğrudan posta:
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Paul Garry dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödeyecek veya faturalarınızı ödeyecek veya yeni bir işe başlayacak bir borç mu? Projenizi finanse etmek için bir kredi? % 2 faiz oranıyla her türlü garantili kredi hizmeti sunuyoruz. Cevaplar ve daha fazla bilgi için, aşağıdaki e-postaya bir cevap gönderin: paulgarry328@gmail.com

Unknown dedi ki...

Herkese merhaba, ben şu anda Oklahoma ABD'de Patricia Sherman. Banka draftımı silmek ve yeni bir işe başlamak için 185.000,00 USD tutarında borçlanma deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şey evimi kaybettim ve banka poliçesi yüzünden eşyalarımı aldığımda başladı, bazı faturaları ve bazı kişisel ihtiyaçları karşıladım. Böylece çok çaresiz kaldım ve her yönden fon aramaya başladım. Neyse ki benim için, bir arkadaşım, Linda bana bir kredi şirketi firmasından bahsetti, dolandırıcılıktan çok etkilendim, ama durumumdan endişe duydum ve arkadaşımdan bu şirket hakkında tavsiye almaktan başka seçeneğim yoktu. onlarla iletişime geçmek, çevrimiçi borç verenlerle olan geçmiş tecrübemden dolayı benden gerçekten şüphe duyuyordu. '' Elegantloanfirm@hotmail.com Bu şirket bana ve meslektaşıma çok yardımcı oldu ve bugün, bu kredi şirketi sayesinde, iyi organize edilmiş iş ve sorumlulukların gururlu sahibi, bana geri gülümsedi. Dolayısıyla, kendi işinizi kurmanız veya büyütmeniz gerekiyorsa ya da herhangi bir maddi sıkıntıdan borç almanız gerekiyorsa, bugün işinizde bir finansal gelişme fırsatı bulmanızı öneririz… .. {E-posta:} Elegantloanfirm @ hotmail .com ... kredi için çevrimiçi aldatmaca kurbanı değil. Teşekkür ederim.

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904