9 Haziran 2009 Salı

VAKIFBANK'DAN TAKSİDE BANKACILIK HİZMETİ

VakıfBank, İstanbul'da TaksiPOS uygulamasını başlattı. İlk etapta İstanbul’da 400 takside yer alacak olan TaksiPOS hizmetinin diğer büyük şehirlere de kısa bir süre içinde taşınması planlanıyor. TaksiPOS hizmeti veren taksi adetinin toplamda 2 bine ulaşması hedefleniyor.
Dünyada bir çok farklı alanda kullanılan Multimedya POS terminalleri Türkiye’de taksilerde ilk defa kullanılıyor. İlk etapta İstanbul Havalimanı, çeşitli otel ve alışveriş merkezi taksilerinde yer alacak olan VakıfBank TaksiPOS’un yurt genelinde diğer büyük illerde de yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Nakit derdine son

VakıfBank TaksiPOS uygulamasının yer aldığı taksilerde müşteri ile sürücü arasında en çok yaşanan sorunlardan biri çözüme kavuşuyor. Bozuk para ve nakit sorunu VakıfBank TaksiPOS’un bulunduğu taksilerde tarihe karışıyor.
Tüm banka kartları geçerli
TaksiPOS’larda VakıfBank bankomat ve kredi kartları ile birlikte tüm yurtiçi ve yurtdışı diğer banka kartları da geçerli. Temassız kartların da kullanılabildiği uygulamada, 35 TL ve altı işlemlerde hızlı ödeme gerçekleştirilebilecek.
TaksiPOS'dan harcamaya Worldpuan
VakıfBank Kredi Kartı sahipleri TaksiPOS’lu taksilerde VakıfBank’ın sunacağı fırsatlardan faydalanıyor. VakıfBank, bugün itibariyle bir ay süreyle VakıfBank Kredi Kartı sahibi müşterilerinin TaksiPOS üzerinden yapacakları harcamaların % 10’u değerinde Worldpuan veriyor. VakıfBank Kredi Kartı sahibi olmayan yolcular da bu fırsattan yararlanmak için TaksiPOS’tan anında kart başvurusu yapabilecek.
Fırsat ve kampanyalar kaçmayacak
VakıfBank TaksiPOS sayesinde taksi yolcuları, ayın fırsatlarından anında haberdar olarak VakıfBank ve World üye işyerlerinin kampanya bilgilerine kolayca ulaşabiliyor. VakıfBank Kredi Kartı’yla World üye işyerlerinde sunulan Worldpuan ve taksit gibi tüm fırsatları takip ederek, dönemsel kampanyaları ve farklı taksit imkanlarını anında öğreniyor.
Konser ve otel rezarvasyonu mümkün
VakıfBank TaksiPOS ile taksi yolcuları döviz kurlarını ve borsa hareketlerini eş zamanlı olarak takip edebiliyor. Ayrıca yolculuk sırasında güncel konser, fuar, tiyatro, sergi, müze gibi aktiviteler hakkında bilgi edinilebiliyor. TaksiPOS çağrı merkezi üzerinden otel, restoran rezervasyonu yapılabiliyor ve İstanbul’u dolu dolu yaşamak için günlük kültür turları satın alınabiliyor. TaksiPOS ile İstanbul Atatürk Havalimanı uçuş bilgilerine ulaşmak da mümkün hale geliyor.

Hiç yorum yok: