17 Ağustos 2009 Pazartesi

ANADOLU SİGORTA'DAN GÜNDE 1.5 LİRAYA SAĞLIK SİGORTASI

Anadolu Sigorta, limitsiz yatışlı tedavi ve küçük müdahale teminatlarını içeren, günde 1,5 liraya "Paket 1" adında bireysel sağlık sigortası ürününü sundu. Bu ürün, ameliyat, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, oda - yemek, refakatçi, vaka başı 90 güne kadar yoğun bakım, yatışlı tedavilere ait ilaç ve tanı teminatları ile küçük müdahale teminatlarını limitsiz olarak kapsıyor. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, Anadolu Sigorta'nın sağlık sigortaları ile ilgili temel önceliğinin, sağlık sigortasının her bütçeye uygun olduğu gerçeğini vurgulamak, bunu yaparken de sigortalılarının kaliteli sağlık hizmetinden faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
Anadolu Sigorta’nın Paket 1 sağlık sigortası ürününün prim tutarları yaş gruplarına göre özel olarak belirleniyor. Örneğin, 30 yaşındaki bir erkek sigortalı için 1 yıllık prim tutarı peşin 577,60 TL olurken, 25 yaşındaki bir kadın sigortalı 1 yıllık süre için 558,13 TL prim ödüyor. İsteyenler primleri peşin yerine 5 ve 9’ar aylık taksitler halinde de ödeyebiliyor.

1 yorum:

Mrs Vanda Mraiana dedi ki...

Dikkat.

Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı? Yatırım kredisi? Yapı kredi? Öğrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Işletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) ileri e-posta..

İlginiz için teşekkürler..

Bayan Vanda Mariana.