12 Nisan 2010 Pazartesi

BANKACILIK YÜKSEK LİSANSI YAPANLARA UNİCREDİT'TE STAJ YAPMA İMKANI

Avrupa’nın en büyük bankacılık gruplarından UniCredit Group’un dünyanın en köklü eğitim kurumlarıyla perakende ve bankacılık sektörlerini biraraya getiren Perakende Bankacılık Yüksek Lisans Programı ile Bankacılık ve Girişimcilik Yüksek Lisans Programı’na başvurular kabul edilmeye başlandı.
Bologna Üniversitesi - Alma Mater Lisans Okulu işbirliği ile kariyerini perakende bankacılık alanında sürdürmek isteyenler için özel olarak tasarlanan Perakende Bankacılık Yüksek Lisans Programı’na 25-32 yaş arasında, üç ile beş yıl arası iş deneyimine sahip ve çok iyi derecede İngilizce bilen üniversite mezunları başvurabiliyor.
Son başvuru tarihi 28 Haziran 2010 olan programla ilgili detaylı bilgiye http://www.almaweb.unibo.it/unicreditmba adresinden ulaşılabiliyor. Risk analizi, finansal pazarlar, Avrupa bankacılık sistemi teorisi ve uygulaması derslerinin verileceği programın sonunda katılımcılar UniCredit Group’ta staj yapma fırsatı yakalıyor. Program ile ilgili detaylı bilgiye www.masterbe.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: