22 Nisan 2010 Perşembe

ATATÜRK'LÜ REKLAM FİLMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Anadolu Sigorta’nın, 85. yılı dolayısıyla Erzurum’da çektiği reklam filmi Türk halkından yoğun ilgi gördü. Marketing Türkiye Dergisi için online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 93’ü filmi beğendiğini ifade etti. Ankete katılan 3942 kişinin yüzde 66’sını erkekler, yüzde 34’ünü kadınlar oluşturuyor. En yüksek katılımın 25-34 yaş aralığında olduğu araştırmada katılımcıların yüzde 65’ini İstanbullular oluştururken ikinci sırada yüzde 19’luk bir yüzde ile Ankara geliyor.
Anadolu Sigorta 85. yıl reklam filmi, 1924 yılında Erzurum-Pasinler depreminde yıkılan köyleri kalabalık bir heyetle ziyaret eden Mustafa Kemal Atatürk’ün yıkıntılar arasında sessizce oturan yaşlı bir adama yaklaşarak, onunla sohbetinin görüntülerine yer veriyor. İhtiyarın zor duruma karşın vakur davranışları, devletten bir şey beklemeyen tokgözlülüğünün Atatürk’ü çok duygulandırdığı vurgulanan filmde, bu konuşmadan 6 ay sonra Atatürk’ün talimatıyla Anadolu Sigorta’nın kuruluşu anlatılıyor.

2 yorum:

Mrs Vanda Mraiana dedi ki...

Dikkat.

Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı? Yatırım kredisi? Yapı kredi? Öğrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Işletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) ileri e-posta..

İlginiz için teşekkürler..

Bayan Vanda Mariana.

Unknown dedi ki...

Merhaba Sevgili, Kredi Uygulaması 2% @ kredi almak ilgileniyor musunuz? Eğer evetse,? Eğer kredi olarak ihtiyacınız olan kredi hakkında daha fazla bilgi için şimdi bize e-posta. Aşağıdaki bilgilerle birlikte gloryloanfirm@gmail.com: Artık bizimle irtibata geçiniz. $ 3,000.00 $ kadar 20,000.000.00 Bizim teklif de daha fazla bilgi {krediler aşağıdaki formu doldurun} Adınız geçerlidir: =========== ÜLKE: =========== DEVLET =========== ADRES: =========== TÜR: =========== Tutar gerekli: ========== = DÖNEMİ: =========== TELEFON NUMARASI: =========== ============= Bayan Glory, isim This bize ulaşın e-mail: gloryloanfirm@mail.com Selamlar
Meşru şirketlerin daha iyi hesap.
Cevap