29 Mart 2010 Pazartesi

PETROL, ALTIN, BAKIR VEYA TARIM ÜRÜNLERİNE YATIRIM YAPMAK İSTER MİSİNİZ?

Türkiye'de 46 şubesi ile hizmet veren Eurobank Tekfen, TSKB işbirliği ile kurduğu “%100 Anapara Garantili Yeryüzü Kaynakları Yatırım Fonu” ile, sermaye piyasalarının sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen yatırımcılara yeni bir yatırım alternatifi sunuyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Eurobank Tekfen Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dönbekci: “Kısa vadeli piyasa dalgalanmalarından uzak durarak, portföy çeşitliliği sağlamak ve emtialara yatırım yaparak yükseliş fırsatlarından yararlanmak isteyen yatırımcılara yönelik çıkardığımız Yeryüzü Kaynakları Fonumuzu 29 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında müşterilerimize sunuyoruz.” dedi. Fon’un Dow Jones UBS emtia endeksine dayalı olduğu bilgisini veren Dönbekci, fonun dayanak varlığının içeriğinin ise enerji (petrol, doğalgaz gibi), değerli madenler (altın, gümüş gibi), endüstriyel metaller (bakır, alüminyum gibi) ve tarım ürünlerinden (soya fasulyesi, mısır gibi) oluşan 19 farklı emtiaya yatırım yaptığını söyledi.
Fon, 29 Mart-9 Nisan 2010 tarihleri arasında, Eurobank Tekfen, EFG İstanbul Menkul Değerler ve TSKB şubelerinde satışa sunulacak.

Hiç yorum yok: