7 Mart 2010 Pazar

BANKALAR ARASINDA 'KADINLAR GÜNÜ' REKABETİ KIZIŞTI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bankalar özel kampanyalar hazırladı. Bazıları kredi kartı harcamalarında, bazıları bireysel kredilerde cazip tekliflerle kadın müşterileri bankalarına davet ediyor. İşte, bu kampanyaların ayrıntıları:
*GARANTİ BANKASI: Aynalı Bonus Card sahipleri, “güzellik sağlığın aynasıdır” düşüncesiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden başlayarak 15 Mart’a kadar kartlarıyla yapacakları sağlık harcamalarında, yüzde 20 bonus kazanacak. Kampanya, 500 TL'ye kadar yapılacak sağlık harcamaları için geçerli .
*ŞEKERBANK: 8-19 Mart 2010 tarihlerini kapsayan İşletme ve Tarım Bankacılığı Kadınlar Günü kampanyasında, 30 bin liraya kadar kredi kullanılabileceği gibi, 2 ay da taksit ertelenebilecek. Faiz oranı aylık yüzde 1.20'den başlıyor, 24 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor.
*TEB: Kadınlar, 8 - 14 Mart tarihleri arasında konut sigortasını yüzde 20, aracının kaskosunu ise ek yüzde 8 indirimli yapabilecek. Bu tarihler arasında açılacak yeni TL vadeli mevduat hesaplarını, mevcut oranın üzerine çıkılarak aylık yüzde 8.50 faizle açtırabilecek. Ayrıca tüm bankacılık kanallarından gerçekleştirilecek havale ve EFT’lere de ücret ödemeyecek olan bireysel ve işletme bankacılığı müşterisi kadınlar, 8 - 14 Mart tarihleri arasında TEB Bonus Card ile yapacakları 100 TL ve üzeri tutardaki tüm giyim ve kozmetik harcamalarına 8 kat Bonus kazanacak. TEB'in avantajları bu kadarla bitmiyor. 14 Mart tarihine kadar bireysel ihtiyaç kredisine başvuran kadınlar için yüzde 1,37 olan faiz oranını 1,09’a düşürdü. TEB kadın esnaflar için ticari kredi oranını yüzde 1,03’e çekti.

Hiç yorum yok: