29 Haziran 2010 Salı

TEB TOTAL CARD İLE 12 AYDA 1 AYLIK BENZİN BEDAVA

Petrol ve gaz şirketi Total ile işbirliği yapan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), akaryakıt ve otogaz alımında yüzde 5 indirim sağlayan TEB Total Card'ı çıkardı. Lastik değiştirme, araç kiralama, araç muayenesi, transfer gibi asistans hizmetleri de sunacak olan kart, navigasyon cihazları, araç bakımı gibi otomobille ilgili ürünlerde de yüzde 40'a varan indirim sağlayacak.
İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında TEB Total Card'ın özelliklerini tanıtan TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, Bonus Card'ın tüm özelliklerine sahip olan kartın kredi kartı olarak her türlü alışverişte kullanılabileceğini söyledi.

HEDEF 100 BİN KART
Kişmir, Türkiye'nin akaryakıt ve otogaz alımı için özel hazırlanmış ''ilk ve tek'' kredi kartı olan TEB Total Card'ın, aylık 800 liraya varan akaryakıt veya otogaz alımı olan bir tüketiciye yılda 480 lira kazandıracağını ifade etti. Kişmir, bu kartın kullanımında suistimallerin önlenmesi için 800 liralık akaryakıt veya otogaz alımı için limit koyduklarını vurgulayarak, yıl sonuna kadar bu kartla 100 bin kart sahibine ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. TEB Kartlı Ürünler Direktörü Bülent Ersöz de, aylık 500 liralık benzin masrafı olan bir sürücünün 12 ayda bir aylık ihtiyacını bedavaya getirebileceğini ileri sürdü.

1 YIL KART ÜCRETİ YOK
Total Oil Türkiye Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay ise TEB ile yaptıkları işbirliğine ilişkin şu bilgileri verdi: "TEB Total Card ile kampanyaya katılan Total istasyonlarından yapılan her akaryakıt ve otogaz alımında, herkese pompa fiyatı üzerinden anında ve sürekli yüzde 5 indirim sunuyoruz. TEB Total Card ile 100 liralık yakıt alışverişi yapan müşteri, ekstresinde net 95 lira görecek. Bu kartın kullanımı için ilk yıl kart ücreti alınmayacak."

1 yorum:

Axis Capital Holdings Limited dedi ki...

Dikkat, kisisel islerinizi baslatmak için kredi almaya ihtiyaciniz var mi? biz% 3 faiz oraniyla kredi veririz, ilgileniyorsaniz lütfen simdi bu e-postayla bizimle iletisime geçin: finance_institute2015@outlook.com