2 Haziran 2010 Çarşamba

FORTİS'DEN 50 YAŞ ÜSTÜNE KREDİ KARTI

Fortis Bank Türkiye, yeni bir kredi kartı çıkardı. Türkiye’de ilk kez 50 yaş üstü kişiler için tasarlanan Fortis Worldcard Altın Yıllar, tüm gıda ve seyahat harcamalarında harcama miktarı kadar Worldpuan kazandırmanın yanı sıra ücretsiz diş bakımı, ücretsiz kara ambulansı gibi birçok avantaja sahip. Fortis Worldcard Altın Yıllar sahipleri, gıda ve seyahat harcamalarında yaptıkları harcama tutarı kadar Worldpuan kazanırken, diğer harcamalarında da ekstra Worldpuanlar kazanıyor. Ayrıca Fortis Worldcard Altın Yıllar sahipleri, ani hastalık veya yaralanma gibi durumlarda ücretsiz kara ambulansı ve tıbbi danışma hizmetlerinden yararlanabildikleri gibi, diş bakım paketi ile yılda bir kez ücretsiz diş temizliği ve diş muayenesi yaptırabilecek.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Iowa Lutheran Hastanesi'nden Doktor Michael Baldwin'im, hastane idaresi tarafından internette nasıl çalıştığımın reklamını yapma fırsatı verildi ve siz de dışarıda iseniz, örneğin böbrek gibi organları satın aldığınız yıl tekrar başladık. Böbrekinizi satmak isteyenler, aşağıdaki e-postayla hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: İrrua uzmanlık hastanesi, organlarda Cerrahi uzmanıdır ve bağışta bulunulması riski yoktur, iyi bir para ödersek Iowa ABD'de bulunan.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Axis Capital Holdings Limited dedi ki...

Dikkat, kisisel islerinizi baslatmak için kredi almaya ihtiyaciniz var mi? biz% 3 faiz oraniyla kredi veririz, ilgileniyorsaniz lütfen simdi bu e-postayla bizimle iletisime geçin: finance_institute2015@outlook.com

SPRING STEEN dedi ki...

Dikkat!!!

Kötü bir krediniz var mı?
Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı?
Yeni bir iş kurmanız mı gerekiyor?
Kötü finansman nedeniyle henüz bitmemiş bir projeniz var mı?
Sizi kar sağlayacak bir uzmanlık alanına yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? ve ne yapacağını bilemezsin.

Her türlü kredinizi iyi hizmetlerde veriyoruz, e-posta yoluyla bize ulaşın: inforamzanloan@gmail.com
Teşekkürler