8 Kasım 2009 Pazar

İNDİRİMLİ 'BENİM KOBİ'M' PAKETLERİNDE TALEP PATLADI

Yapı Kredi’nin KOBİ müşterileri için hazırladığı Benim KOBİ’m paketleri beş haftada 25 bin üyeye ulaştı. KOBİ’lere ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini toplu olarak ve fiyat avantajlarıyla sunan Türkiye’de tek olan Benim KOBİ’m paketleri bankacılık dışı işlemlerde de özel ayrıcalıklar sağlıyor. Üç ayrı kategoride hazırlanan paketlerde bankacılık işlemleri toplu halde indirimli olarak sunuluyor.
Standart Paket, hesap işletim ücreti muafiyeti, Nakit Destek Kredisi özel fiyatlama, Kurumsal İnternet Bankacılığı’ndan ücretsiz EFT, havale avantajlarının yanı sıra World Üye İşyeri aidatında yüzde 50 indirim, bankacılık işlemlerinde servis önceliği ve daha pek çok ayrıcalık sunuyor. Yıllık ücreti 109 TL.
Altın Paket, hesap işletim ücreti muafiyeti, Nakit Destek Kredisi özel fiyatlama, Kurumsal İnternet Bankacılığı’ndan ücretsiz EFT, havale avantajlarının yanında şubeden yapılan EFT, Havale ve Çek tahsilatı işlemlerinde 3 ay süresince 10 işleme kadar ücretsiz işlem imkanı sağlıyor. Ayrıca World Üye İşyeri aidatında yüzde 75 indirim, Kurumsal İnternet Bankacılığı üyeliği ve bankacılık işlemlerinde servis önceliği fırsatların yanı sıra hesapta yeterli bakiye olmasa da kredi kullandıran Esnek Ticari Hesap imkânı sunuyor. Yıllık ücreti 159 TL.
Platin Paket en kapsamlı paket olma özelliğini taşıyor. Hesap işletim ücreti muafiyeti, Nakit Destek Kredisi özel fiyatlama, Kurumsal İnternet Bankacılığı’ndan ücretsiz EFT, havale avantajlarının yanında şubeden yapılan EFT, Havale ve Çek tahsilatı işlemlerinde 3 ay süresince 30 işleme kadar ücretsiz işlem imkanı sağlıyor. World Üye İşyeri aidatında yüzde 100 indirim, Kurumsal İnternet Bankacılığı üyeliği ve bankacılık işlemlerinde servis önceliği fırsatlarının yanı sıra Esnek Ticari Hesap, World Business KOBİ Program üyeliği ve Akıllı Anahtar’ı da ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca Platin paket üyeleri Yapı Kredi Sigorta’dan Ferdi Kaza Sigortası’na ücretsiz sahip oluyorlar. Yıllık ücreti 259 TL.

Hiç yorum yok: