17 Kasım 2009 Salı

GALATASARAY TARAFTARLARINA ÖZEL BONUS CARD

Galatasaray Spor Kulübü, sarı kırmızı renklere gönül veren taraftarlara özel “GS Bonus Card”ı, DenizBank ve Garanti Bankası işbirliğinde hayata geçirdi. GS Bonus Card için DenizBank ve Garanti Bankası ile 4 yıllık bir anlaşmaya imza atan Galatasaray, 4 yılda 1 milyon kart sayısına ulaşmayı hedefliyor.
3 FARKLI TİPİ VAR
Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 farklı kart tipi ve 2 ayrı kart görseli bulunan GS Bonus, Bonus Card’ın mevcut bütün özelliklerini taşıyor ve kart sahipleri Bonus’un tüm kampanyalarından yararlanabiliyor. Master Card Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine de sahip olan GS Bonus Card, 35 TL ve altındaki ödemeleri bozuk para taşımadan, hızla ve güvenle gerçekleştirmeye imkan veriyor.

HANGİ ÖZELLİKLERİ TAŞIYOR?
GS Bonus Card’ın sunduğu ayrıcalıklar dünyasına girenler;
-Galatasaray Profesyonel Futbol Takımını’nın, Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupasını kapsayan tüm iç saha maçlarına, biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip oluyor.

-GS Store’larda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabiliyor; ayrıca 100 TL’lik alışverişlerine anında 20 TL Bonus ve 8 taksit imkanına kavuşabiliyor.
-İçinde GSMobile, GS bilyoner ve GS TV’nin de yer aldığı Galatasaray Dünyası’na özel tüm kampanyalardan öncelikli ve indirimli yararlanıyor.
-Galatasaray dergisine indirimli abone olabiliyorlar.

Hiç yorum yok: