13 Ağustos 2010 Cuma

'ZAMANE HATUNLARI' ARANIYOR

Garanti Emeklilik sponsorluğunda ELELE Dergisi tarafından düzenlenen “Zamane Hatunları Yarışması”, kadınları iş dünyasında karşılaştıkları engellere ürettikleri çözümler ve ilham verici hikâyelerini paylaşmaları için teşvik ediyor.
Garanti Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Yasemen KöneZamane Hatunları Yarışması”nı düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirterek şunları ekledi: “Garanti Emeklilik olarak bu yarışmayı düzenlerken iş dünyasındaki kadınlar için farklı bir platform yaratmayı hedefledik. Zamane Hatunları Yarışması ile iş dünyasındaki kadınların iş ve aile hayatını dengede tutmaya çalışırken yaşadıkları gülümseten ve ilham veren anıları derleyerek tüm kadınlara cesaret verici örnek hikâyeler sunmak istiyoruz. İşinde ve özel hayatında fark yaratan tüm kadınları ‘Zamane Hatunları Yarışmasına’ davet ediyoruz”.

NEREYE BAŞVURU YAPILACAK?

Yarışmaya meslek sahibi olan her çalışan kadın en az 1000 en fazla 5000 kelimeden oluşan yazı ile Ekim ayına kadar başvuru yapabilecek. Yarışmayı kazanan “Zamane Hatunu” Paris’e çift kişilik, 3 gece ve 4 gün seyahat ayrıca Garanti Emeklilik’ten 2000 TL tutarında ek katkı paylı bireysel emeklilik sözleşmesi kazanacak. Ayrıca yarışmanın ikincisine Acer Aspire One Netbook ve Garanti Emeklilik’ten 1500 TL tutarında ek katkı paylı bireysel emeklilik sözleşmesi, üçüncüsüne ise Çeşme Sheraton Hotel’de çift kişilik, 2 gece 3 gün HD SPA tatili ve Garanti Emeklilik’ten 1000 TL tutarında ek katkı paylı bireysel emeklilik sözleşmesi verilecek.
Zamane Hatunları Yarışması’na başvurular yarisma@zamanehatunlari.com adresine elektronik posta yoluyla, www.zamanehatunlari.com sitesi üzerinden ya da mektup yoluyla "Zamane Hatunları Yarışması”, Garanti Emeklilik Mete Caddesi No:30 Taksim 34437 İstanbul adresine yapılabilecek.
Son başvuru tarihinin 01 Ekim 2010 olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok: