16 Ağustos 2010 Pazartesi

ING BANK'DAN GAZETECİLERE %1.08 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank, tüm basın yayın sektörü çalışanlarına yönelik hazırladığı kredi kampanyasını uzattı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanya dahilinde basın yayın sektörü çalışanları, yeni kredi kullanabilecekleri gibi mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını da ING Bank’a masrafsız olarak transfer edebilecek.
13 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm basın-yayın sektörü çalışanları 100 bin TL’ye kadar yüzde 1.08 faiz oranı ve 6 aydan 48 aya varan vadelerle masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanabilecek.
Örneğin, tüketicimizin 2 bin TL’ye ihtiyacı var. Ayrıca diğer bir bankada daha önce yüzde 1.40 faiz ile kullandığı ve halen ödemekte olduğu 24 ay vadeli 10 bin TL kredisi bulunuyor. Ancak tüketicimiz faizlerin bu kadar düşük seyrettiği bir dönemde, mevcut kredisinin faizini düşürmek istiyor. Bu noktada ING Bank'ın müşterilerine şöyle bir çözüm sunuyor:
"İlk olarak mevcut 10 bin TL kredisini yüzde 1.08 faiz ile masrafsız olarak ING Bank’a transfer ediyor. Örneğin yüzde 1.40 faiz ile 18 ay daha taksit ödemesi olan bu tüketici, transfer ile mevcut taksitlerinde 16,4 TL, kalan geri ödemesinde ise toplamda 296 TL kar etmiş oluyor. Üstelik mevcut kredisini ING Bank’a transfer ederken, 2 bin TL yeni kredisini de hemen kullanabiliyor. "

Hiç yorum yok: