2 Ocak 2011 Pazar

YAPI KREDİ İKİ YENİ FON ÇIKARDI

Yapı Kredi, Yapı Kredi B Tipi Çok Uzun Vadeli Tahvil ve Bono Fonu ile Yapı Kredi B Tipi Performans Odaklı Değişken Fonu’nun satışına başladı.
Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz, “Finans piyasalarındaki gelişmeler ile düşük faiz ortamı, yatırımcıların ilgisini kontrollü risk alarak getiriye odaklanan fonlara çekiyor. Bu çerçevede Yapı Kredi olarak müşterilerimize farklı yönetim stratejilerine sahip iki yeni yatırım fonu sunuyoruz. B Tipi Performans Odaklı Değişken Fonu, aktif yatırım yönetimi anlayışı ile herhangi bir karşılaştırma ölçütüne bağlı kalmaksızın orta ile uzun vadede sürekli, yüksek getiri potansiyelini hedefleyerek tahvil, bono, hisse senedi ve dövize yatırım yapabilme özelliğine sahip.
Uzun vadeli yatırım perspektifi olan Çok Uzun Vadeli Tahvil ve Bono Fonumuz ise uzun vadeli yatırım perspektifi ile ağırlıklı olarak sabit kuponlu ve uzun vadeli tahvil ve bonoların yanı sıra getiri potansiyeli gördüğümüzde değişken faizli veya enflasyona endeksli tahvil ve bonolara da yatırım yapabiliyor. B Tipi Performans Odaklı Değişken Fon ile Çok Uzun Vadeli Tahvil ve Bono Fonu’nun farklı yatırım stratejileri ve performans hedefleriyle fon dünyasına yeni bir soluk getireceğine inanıyorum” dedi.
Yapı Kredi B Tipi Performans Odaklı Değişken Fon ve Yapı Kredi B Tipi Çok Uzun Vadeli Tahvil ve Bono Fonu’nun alım satım işlemleri Yapı Kredi şubelerinin yanı sıra Telefon/İnternet Bankacılığı aracılığı ile de yapılabilinecek.

Hiç yorum yok: