9 Ocak 2011 Pazar

ANKARA SİGORTA GENEL MÜDÜRÜ NİYAZİ KOÇAK OLDU

Ankara Sigorta Genel Müdürü Şaban Çağıran görevinden ayrıldı. Genel Müdürlük görevine Niyazi Koçak getirildi. Ankara Sigorta'da Genel Müdür olarak bir çok önemli projeye imza atan Şaban Çağıran Ankara Sigorta’daki görevinden ayrıldı.
Ankara Sigorta’da Acenteler, Bölgeler, Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şaban Çağıran 2008 yılı ocak ayında genel müdür vekili daha sonrasında da genel müdür olarak görevini sürdürdü. Çağıran, 1986’da banka müfettişi olarak başladığı iş hayatında, çeşitli banka ve sigorta şirketlerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.
Ankara Sigorta'da Şaban Çağıran’dan boşalan Genel Müdürlük görevine ise Niyazi Koçak atandı. Koçak geçtiğimiz yıl başlarında Halk Bankası iştiraki olan Birlik Sigorta’nın genel müdürlüğünden ayrılmıştı.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

nıyazı bey adana bolgede semra sadak uygunsuz ısler yapıyor nobet gunlerınde erkeklerı alıp para karsılında beraber oluyor genel mudurlunuze bıldırdımız uzerıne hakında sanırım hıc bır ıslem ınceleme yapılmadı halende devam edıyor ıshanı sakınlerı olarak bundan rahatsız oldumuzu bılın tskler

Adsız dedi ki...

adanada semrayı sikmeyenmi kaldı şu annesiyle yaşayan semra bitane toyatası vardı kaktüs kafede hergün erkeklerle buluşur iyi nargile içer 200 tl de geceline para ister

Adsız dedi ki...

nıyazıde sıkmıstır kesın semrayı a g yum yoksa coktan ısten atardı

Pelin Aydın dedi ki...

Terbiyesiz yorumlar ahmet diye bir şahıstan gelip,kendisi saplantılı ve sapkın bir kişiliktir.hakkında mahkeme kararı olmasına rağmen bu tür ithamlara devam ettiği için tekrar şikayet edilmiştir.