11 Eylül 2009 Cuma

SELZEDELERE 3 AY ÖTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ



ING Bank sel felaketinden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlara destek olmak amacıyla bir dizi çözüm önerisi geliştirdi. Buna göre, müşterilere sunulan çözümler şu şekilde sıralanıyor:
- Kredi kartı müşterilerine, yapacakları talebe istinaden, üç ay süreyle kredi kartı ekstrelerine faiz uygulanmaması imkanı.
- Taşıt, konut veya ihtiyaç kredisi kullanmış olup afetten etkilenmiş müşterilere, talep etmeleri durumunda taksitlerini faizsiz geç ödeme imkanı.
- Afetten dolayı zarar görmüş, nakit ihtiyacı olan müşterilere bu durumlarını ilgili yasal mercilerden alınacak belge ile ispatlamaları koşuluyla; 0,99 faiz oranı ile masrafsız ve komisyonsuz, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi.
- Konutu ve eşyaları zarar görmüş müşterilere uygun koşullarla Ev Yenileme Kredisi.
- Ekim 2009 sonuna kadar şubelere başvuran KOBİ'lere; 3 ay ödemesiz, 60 aya varan vadelerde %1,29 faiz oranı ile masrafsız ve komisyonsuz kredi kullanma imkanı.
- Mevcut KOBİ müşterilerine bankaya başvurmaları halinde kredi vadelerinin ertelenmesi veya yeniden yapılandırılması imkanı.
- Bankanın sigorta müşterilerine önceliklendirilmiş ekspertiz ve hızlandırılmış tazmin etme imkanı.
ING Bank müşterileri konuyla ilgili detaylı bilgilere ING Bank şubelerinden veya 444 0 600 numaralı telefondan ulaşabilir.

Hiç yorum yok: