6 Şubat 2011 Pazar

VADA'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KAMPANYA


Worldcard,1-14 Şubat tarihleri arasında üç adet 100 TL’lik alışveriş yapan müşterilerine, Sevgililer Günü akşam yemeğinde 50 TL’ye kadar indirim imkanı sunuyor.
World üyesi, giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza, optik, kuyum, takı/aksesuar, kozmetik, bilgisayar, cep telefonu, iletişim, beyaz ve elektronik eşya sektörlerinden üç adet 100 TL’lik alışveriş yapan Yapı Kredi kredi kartı veya banka kartı sahipleri, kampanyaya katılma hakkına sahip oluyor.
Kampanyaya katılan Yapı Kredi kredi kartı kullanıcılarının 14 Şubat akşamı 18:00- 24:00 saatleri arasında istedikleri restoranda yapacakları harcamanın 50 TL’ye kadarki kısmı indirim olarak ilk hesap özetlerine yansıtılacak. Kampanyaya Yapı Kredi banka kartları ile katılan kullanıcıların kazandıkları indirim tutarı ise 50 TL değerinde Worldpuan olarak kartlarına yüklenecek. Tüm Yapı Kredi kredi kartı sahiplerinin dahil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyen kredi kartı müşterilerinin ASK yazıp bir boşluk bırakarak kartın son altı hanesini 3160’a kısa mesajla göndermeleri yeterli oluyor.

1 yorum:

Mrs Vanda Mraiana dedi ki...

Dikkat.

Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı? Yatırım kredisi? Yapı kredi? Öğrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Işletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) ileri e-posta..

İlginiz için teşekkürler..

Bayan Vanda Mariana.